Een sectionale poort

content-underline

Deze sectionale poorten in staal of hout zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Daarnaast kan u ook kiezen voor een glanzende of matte afwerking. Al dan niet met structuur of houtnerffolies.

Een sectionaal poort is opgedeeld in panelen met scharnieren.  Hierdoor heeft die minder plaats nodig bij het openen en sluiten.

Rijdt u met een volumewagen of bestelwagen?  Overweeg dan zeker de plaatsing van een sectionale garagepoort.  Een garage met sectionale garagepoort heeft doorgaan  een grote doorrijhoogte dan een kantelpoort.

Heirman uit Sint-Niklaas is een firma die gespecialiseerd is in het plaatsen van automatische poorten. Of het nu gaat om een garagepoort, sectionaalpoort, schuifpoort, draaipoort of een poort op maat, Heirman heeft de nodige expertise om deze op een professionele manier te installeren. Automatische poorten bieden niet alleen meer comfort en veiligheid, maar geven ook een extra uitstraling aan uw woning. Bij Heirman kunt u terecht voor een ruime keuze aan modellen en afwerkingen, zodat u zeker een poort vindt die past bij uw stijl en budget. Heirman werkt enkel met kwaliteitsmerken en staat garant voor een vlekkeloze plaatsing en service na verkoop. Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden of een offerte op maat? Neem dan zeker contact op met Heirman en laat u adviseren door een team van ervaren professionals.

Een sectionale poort heeft bijkomende beveiligingsmechanismen:

  • De veerbreukbeveiliging voorkomt vallen van de garagepoort indien de kabel zou breken.
  •  Een vingerklembeveiling.
  • Een optilbeveiling die voorkomt dat de poort niet geforceerd kan worden.
  • Een onderloopbeveiliging.