Bescherm uw huis.

Zorg voor privacy.

Duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Isolatie en geluidswering

Veiligheid, privacy,
duurzaamheid…

content-underline

Veiligheid, privacy, duurzaamheid… begrippen die niet meer weg te denken zijn in onze huidige samenleving.  Rolluiken zijn de ideale oplossing!  Bij HEIRMAN weten we hoe belangrijk uw veiligheid en privacy zijn.

Een rolluik beschermt uw woning niet alleen tegen ongewenste bezoekers, maar het houdt ook licht, geluid en extreme temperaturen buiten.  Met isolerende rolluiken houdt u het in de zomer lekker koel binnen en houdt u de koude buiten in de winter.  Zo bespaart u alvast heel wat energie.

Goede redenen om te kiezen voor gemotoriseerde rolluiken:

  • Dankzij een ultrastille motor geniet u van de rust.
  • De regelbare soft start & stop-functie is ideaal voor elektrische rolluiken in uw slaapkamer.  Deze functie zorgt ervoor dat u lekker rustig wakker kan worden.
  • Speciale anti-inbraakklemmen aan de motor bieden een uitstekende bescherming en weerstand bij een inbraakpoging.
  • U hebt slechts één afstandsbediening nodig om op elk moment je rolluiken, tegelijkertijd, te bedienen.  Met deze afstandsbediening kan u het automatisch openen en sluiten van de rolluiken programmeren.
  • Van een handbediende rolluik in een mum van tijd naar een gemotoriseerde rolluik?  Het kan!  Het is de ideale oplossing voor mensen met fysieke beperkingen.  HEIRMAN heeft hiervoor verschillende oplossingen.  Neem zeker contact op voor meer informatie.